Česenček.si smo manjše družinsko podjetje, ustanovljeno pred več kot 20. leti. Naša strast temelji na predelavi česna in ponudbi za sodobne načine zdravega, svežega in preprostega kuhanja.

Naša zgodba se je pričela v domači garaži daljnega leta 1999. Po dolgi prehojeni poti smo danes ponosni, da imamo svojo butično proizvodnjo, kjer se lahko posvetimo pridelavi najkakovostnejših in zdravih česnovih izdelkov. Po vsej Sloveniji olajšujemo delo priznanim kuharskim mojstrom in dostavljamo svež olupljen česen v njihove zlate kuhinje. Zaradi naraščanja povpraševanja po naših vrhunskih izdelkih, smo postopoma razširili našo ponudbo izdelkov in pripeljali naše česnove izdelke tudi v vsakdanje domače kuhinje.

Poleg olupljenega česna je v naši ponudbi še linija gurmanskih izdelkov, ki jih predelujemo in skrbno pakiramo sami. Naša okusna olja, paste in dehidriran česen, vam obogatijo vašo kuho in pričarajo neverjetni občutek zadovoljstva ob pripravi vašega zdravega obroka.

V naši spletni trgovinici Česenček.si boste našli izbrane česnove izdelke, ki so pripravljeni z ljubeznijo, za vas, in srečni smo, da vam jih lahko dostavimo tudi v vašo domačo kuhinjico, ter v najboljše gostilne in restavracije.

Veseli bomo tudi vašega mnenja, priporočil in novih predlogov s katerimi vam lahko popestrimo vašo kuharski vsakdan.

Hvala ker kuhate z nami.

Ekipa Česenček.si

cesencek